manuka.dk

Kreativ Sommerskole 2017

Kreativ sommerskole er for dig der synes det er helt vildt spændende, at eksperimentere med dine hænder og fantasi, og skabe flotte ting.

Vi skal arbejde i vores lille eksperimentarium, hvor der er højt til loftet og tid til fordybelse. Vi vil filte, hækle, tegne, lave collager, lave skulpturer, lege med genbrug, og meget andet. Vi skal bruge vores fantasi og tænke skørt og skævt.

Sommerskolen er fyldt op i 2017.

Hvem: for børn der har gået i 1. klasse og opefter
Hvornår: fra onsdag d. 28. juni til fredag d. 30.juni 2017 – kl. 9.00 til 14.00.
Fredag fra kl. 14.00 vil vi gerne vise alle de flotte ting for forældre og alle andre, så I er meget velkommen til fernisering.
Hvor: Præstegårdsvej 59 – Biersted, 9440 Aabybro
Pris: 450 kr.- inklusiv materialer. Der vil blive sendt en bekræftende mail med betalingsinformationer.
Spørgsmål: så ring gerne til mig på 40742007
Tilmelding: skriv en mail med dit navn og adresse til info@manuka.dk snart og hurtigt – der er begrænset pladser, så det bliver efter ”først til mølle”-princippet. (Der skal dog være mindst 10 børn tilmeldt for at gennemføre)
Mad: Børnene skal have madpakker med til frokost. Der serveres vand og saft. Vi vil lave en fælles formiddags-pause, og har nogen lyst til at bidrage med en pose boller eller lidt frugt dertil, er det MEGET velkommen.

Fakta: Jeg er uddannet tekstilhåndværker fra Odense tekstilfagskole, og folkeskolelærer fra Århus lærerseminarium. Siden 2009 har jeg arbejdet i eget værksted, og holdt kurser i f.eks. filt og re-design. Derudover har jeg lavet efteruddannelse for folkeskolelærer og underviser hos Børns møde med kunsten (BMMK).

Se billeder fra tidligere sommerskoler på facebook/manuka.

Fra tidligere Kreativ Sommerskole
kreativsommerskole