manuka.dk

Om Manuka

Kontakt

Besøg mit værksted/butik på: Præstegårdsvej 59, Biersted, 9440 Aabybro
Eller ring til mig på 40 74 20 07 eller skriv til mig på info@manuka.dk

Manukas filosofi

Manuka_blomstManuka er navnet på et træ der vokser på New Zealand. Træet har helsende virkning og bruges til te, creme, honning og meget andet. Manuka er et stort busket træ med nålestikkende blade. Om foråret dækkes det med de fineste små papirs-agtige hvide blomster. Den kontrast der er mellem det ”Stikkende” træ og de fine hvide blomster er det jeg arbejder med at få frem i mine produkter. Det kan f.eks. være i materialevalg eller farve.

På New Zealand er man stolt af manuka træet da det er et oprindeligt træ der altid har vokset der. Det er dermed et træ der altid har indgået i historien på New Zealand. Jeg arbejder også med at fortælle historier med mine produkter, f.eks . ved at bruge genbrugsmaterialer, eller tekstiler kendt fra tidligere årtiere.

20130813-003437.jpgManukas værksted

Manuka er startet i 2009 og det er Birgitte Skov Sanden der står bag.

Manuka har egne designs i eksklusive filt- og tekstilprodukter, desuden tilbydes undervisning i fremstilling af filtprodukter.

Birgitte Skov Sanden er uddannet folkeskolelærer og beklædningsformgiver fra Odense Beklædningsfagskole.

Fremstillingen af de unikke produkter og undervisning i filtteknikken foregår i Birgittes eget værksted der har til huse på Biersted bakke.